Amink nincs egyelőre, azok a dobozos tréningek. Nem mintha baj lenne velük, csak nehéz elhinni, hogy ugyanarra van szüksége az utca egyik végén dolgozó 15 fős startupnak és a másik végén álló 2800 fős SSC-nek. Még akkor sem, ha Y generációs mindkettő. Úgyhogy egyelőre csak személyre – cégre szabottan dolgozunk.

Tartunk vezetőfejlesztést, készségfejlesztő tréninget, workshopokat, Y generációs fejtágítót, teamcoachingot, csapatépítést szárazföldön, megszokott helyszínen, vagy némi fűszerrel szakképzett trénerek és szakácsok segítségével, nyáron pedig vízen, a Habanero fedélzetén, saját bejáratú kapitányunkkal, Gáborral.

Dolgozunk a szervezeti kultúrán, segítünk kifésülni az értékeiteket és lefordítani azt az Y generáció nyelvére. Bullshit nélkül.

Mindannyian trénerek vagyunk, és ha a létszám úgy kívánja, társtrénereket alkalmazunk. Dolgoztunk 3 fővel és 160-al. A megrendelésbe szeretünk beleszólni, egyrészt mert általában mindenbe, másrészt mert nemcsak a coachingban törekszünk a co-creation-re.

Keress minket az info@y2ycoaching.hu-n, ha pedig rólunk és a filozófiánkról szeretnél többet megtudni, gyere a blogra.