Tanácsadó szakpszichológus vagyok, mellette business coach. A pszichológia megtanított a figyelemre, az elfogadásra és a kérdezésre, a coaching pedig arra, hogy mennyire fontos a fókusz és a konkrét, ellenőrizhető tervek készítése.

Szél Dávid

2008 és 2017 között iskolapszichológusként legkülönbözőbb hátterű gyerekekkel, felnőttekkel és családokkal foglalkoztam, 2014-ben elkezdtem kiépíteni a magánpraxisomat is, 2017 szeptembere óta pedig a Semmelweis Egyetemen tanítok pszichológiát és kommunikáció- és személyiségfejlesztést.

Pszichológusként és coachként is elsődleges szempontnak tartom, hogy társadalmi státusztól függetlenül mindenki ugyanannyi figyelmet és empátiát kaphasson. Munkamódszerem mindkét esetben ugyanaz: én csak kérdésekkel és visszajelzésekkel facilitálom a folyamatot, a megoldást az ügyfél találja meg.

Sokat foglalkozom az apasággal, családi rendszerekkel, a témával kapcsolatban előadásokat és workhsopokat tartok, cikkeket írok, rendszeresen szerepelek különböző médiumokban – mindez az elmúlt három évben több mint 50 alkalommal fordult elő.

Apapara címmel 2012 óta blogot írok, melynek alapján 2015 júniusában jelent meg az első könyvem, a második könyvem várhatóan 2018 március 10-én jelenik meg.
A feleségemmel együtt egy elsős fiú és egy bölcsődés lány szülei vagyunk, szeretünk utazni, programozni, játszani, együtt lenni. A maradék időmben a blogomat írom, olvasok, elég sok zenét hallgatok, ha tehetem, könnyűzenei kritikákat írok. További információkért klikkelj a weboldalamra.

Ha időpontot szeretnél velem egyeztetni, elérsz a david.szel@y2ycoaching.hu címen.

 

y2y business coaching cta