Vezető HR Business Partner vagyok egy multinacionális nagyvállalatnál – másodállásban business coach, a Y2Y Business Coaching alapítótagja. Az International Coach Federation által akkreditált business coach képesítésemet a Coach Akadémián szereztem, 2018 nyara óta ACC certified lettem.

business coach Pottok Judit Y2Y

Több éve segítem partnerként üzleti vezetők működését, sokféle emberrel, helyzettel, dilemmával találkoztam. Vezetőként saját magam is tapasztalom, hogy mit jelent a való életben az, amit a menedzsment könyvekben olvashatunk. Y generációsként természetesen célom, hogy ebben a szerepben is a lehető legjobbat hozzam ki magamból, és tudatosan dolgozom a saját működésemen. Mert mi Y-ok bizony tudjuk, mit akarunk!

HR-esként és coachként is abban hiszek, hogy elsősorban emberek vagyunk, akik akkor tudnak együttműködni, ha jól bánnak egymással. Mi kell ehhez? Az, hogy saját magunkkal jól bánjunk, és ha ez már megy akkor figyeljünk oda másokra is. Hogy mi a coaching? A coaching folyamat egy olyan minőségi, partneri kapcsolat két ember között, amelynek során mindenképpen bekövetkezik a változás. Benned, a látásmódodban, a szokásaidban, a környezetedben, és még ki tudja… A kérdés csak az, belevágsz-e?

Ha velem dolgozol, azzal kell számolnod, hogy az esti órákban vagy hétvégén találkozunk, de van Skype-om, használok Messengert, és telefonon is tartottam már coaching ülést. Min gondolkodsz még? Az a nagy sárga gomb csak arra vár, hogy klikkelj!

judit.pottok@y2ycoaching.hu

 

y2y business coaching cta