10 éve gyűjtöm a HR-es tapasztalatokat, voltam Business Partner, gyakornok, tanácsadó, szervezetfejlesztő. 6 szektort ismertem meg munkáim során: energiaipar, bank, sales, gyártás, FMCG és az NGO-k világába is bepillantottam, eddig 8 országban tartottam tréninget, és remélem, hogy a sor bővülni fog, hiszen a tanulás számomra soha nem áll meg.

business coach Németh Zsófia Y2Y

Az elmúlt évek során sokféle vezetővel, vezetői szemlélettel, csapatélménnyel találkoztam, számos vezetőt és szakértőt támogathattam munkájuk során. Ezt az oldalát élveztem igazán a munkámnak, így fordultam a coach szakma felé. 2016-ban végeztem el az ICF által akkreditált coach képzést, coachként leginkább középvezetőkkel, tehetség program résztvevőkkel dolgoztam együtt. 2018-ban ACC minősítést szereztem.

2015-ben született a kisfiam, vele vált kerekké a – korántsem mindig rózsaszín- világ. Szeretem, ha pörög az élet és sok minden zajlik egyszerre, több irányból érnek impulzusok.

Ugyanakkor néha jó megállni egy időre, elemezni a történéseket, rendszerezni a gondolatokat, hogy tudatosabban menjek tovább. A coaching erről is szól, ezt az élményt szeretném továbbadni neked a coaching során.

Keress bátran a zsofia.nemeth@y2ycoaching.hu e-mailcímen.

Szívesen találkozom veled délelőtt vagy az esti órákban.

 

 

y2y business coaching cta