A Y2Y alapítója, főállású business coach vagyok. Képesítésemet a Coach Akadémián szereztem, alelnöke vagyok az International Coach Federation hazai tagozatának, 2017 elején ACC minősítést szereztem.

Szervezeteket, folyamatokat és vezetőket fejlesztek. Coacholok, írok, workshopokat, előadásokat, tréningeket tartok és nevelem két kislányomat. Eredeti szakmám szerint logisztikus vagyok, a szabadúszás előtt egy nagy élelmiszeripari FMCG supply chain planning részlegét vezettem.

Célcsoportom a startupok, az SSC-k, a KKV-k és a multinacionális vállalatok közép- és felsővezetői. Humorral és provokatív eszközökkel dolgozom, hiszek benne, hogy az emberekhez így a legkönnyebb megtalálni az utat. Öncélúan azon munkálkodom, hogy minél messzebb vigyem a coaching szakma hírét a piacon, mert nem szeretnék többször válaszolni a “Mi vagy te, coach? Az HR-es vagy tanácsadó?” kérdésre. Mert nem vagyok sem HR-es, sem tanácsadó. HR tanácsadó biztos nem. 🙂

Vállalok business coachingot napközbeni, esti és hétvégi órákban. Akár reggel is, de akkor csak kávézóban. Ügyfeleim szerint legfontosabb erősségem tervező agyam: strukturát keresek ott is, ahol talán te sem tudod, hogy már van.

Ha éppen sem Coach, sem Tervező, sem Anya nem vagyok, akkor legszívesebben főzök, edzek, utazom vagy snowboardozom. Elkötelezett híve vagyok az élethosszig tartó tanulásnak, ezt a honlapot is ennek a jegyében, teljesen autodidakta módon, magam bütyköltem, egyik legjobb szakmai segítőm, a Google segítségével. És amire még büszke vagyok, hogy a Mensa IQ Hungary bizonyítványa szerint az IQ-m magasabb, mint én. Tény, hogy mindig szerettem volna hátulról 2. lenni a tornasorban.

Rólam itt, a Y2Y-ról pedig itt tudhatsz meg többet. Ha bármi kérdésed van hozzám, elérhetőségeim alább.

dorottya.nagyjozsa@y2ycoaching.hu

+3630-413-4409

https://www.facebook.com/dorottya.nagyjozsa

https://www.instagram.com/nagyjozsadorka/

https://www.linkedin.com/in/dorottyanagyjozsa

 

y2y business coaching cta