Kommunikációs szakember, diplomás coach, és hivatásos vitorláskapitány vagyok. Tanulmányaimat kommunikációs területen folytattam majd marketing és PR területekre specializálódtam. Szakmai pályafutásom során számos cég belső- és külső márkaépítését támogattam, többek között a kereskedelmi, szolgáltatói és IT szektorban mélyedtem el. Társalapítója és tulajdonosa vagyok egy marketingügynökségnek, melynek keretében azon dolgozunk, hogy ismertebbé és vonzóbbá tegyük ügyfeleink márkáit.

business coach

A Budapesti Kommunikációs Főiskolán szereztem másoddiplomát business coachingból. Az ott eltöltött idő során elmélyültem az Y generáció jellegzetességeiben és saját bőrömön is tapasztaltam a generációnk nehézségeit. Coaching ügyfeleimet az önmegvalósításban és a munkában rejlő boldogság megtalálásában segítem.

Életem meghatározó része a vitorlázás. A víz és a szél szeretete már 5 éves koromban elkapott és egész eddigi életem során végig kísért. A nyári hónapokban olyan embereknek szervezek vitorlástúrákat, akik korábban még sosem tapasztalták meg ezt az élményt. A túrák mellett egy hét fős vitorlás sportcsapatot is vezetek, mellyel évente több versenyen is elindulunk. Szeretem az extrém dolgokat, szeretem feszegetni a határaimat, éppen ezért a bakancs listámról nem hiányozhat egy Földkerülő vitorlástúra sem.

Ha változni és változtatni szeretnél, keress bátran az alábbi elérhetőségen:

gabor.jasper@y2ycoaching.hu

 

y2y business coaching cta