Mindannyian az International Coach Federation által akkreditált business coach képzésen végeztünk, és mindannyian az Y generáció tagjai vagyunk, innen eredt anno a nevünk, Y az Y-nak, Y2Y.

Külön és együtt is dolgozunk, van kisebb és egyszerűen elképesztő növekedési kilátásokkal rendelkező cégünk a vendéglátó szektorból. Van logisztikai cégünk, ahonnan hármunknak van ügyfele, van olajos SSCnk,van startupunk, akiket Judit fogott kézen, van könyvvizsgáló cégünk, akit Dorka. Vagyunk a legnagyobb kiskereskedelmi hálózatoknál, és a gyógyszeripartól az építőiparon át a Big4-ig még szerteszét. Dolgozunk hazai ügyfelekkel és expatokkal, meg hazai expatokkal külföldön :). Egyéni ügyfeleink között van jogász, orvos, kereskedő, HR-es, szoftverfejlesztő, projektmenedzser, férfi, nő, pesti, vidéki. business coach

Tartottunk tréninget 4 főnek és 160-nak, workshopot leadership teamnek és trainee-knek. Dolgozunk magyarul és angolul, de ha nagyon megerőltetjük magunkat, még németül is.

A Y2Y mellett van még pár főállásunk, van köztünk szabadúszó, csoportvezető, lead HR business partner, ügyvezető. Van értékelemző, HR-es, tréner, logisztikus, marketinges és egyetemi oktató.

Van összesen két férjünk, egy feleségünk és egy menyasszonyunk, nevelünk négy gyereket, két kisfiút és két kislányt. Kávéfüggők vagyunk, és imádjuk a jó borokat.

Van köztünk realista és idealista, jógás, vitorlás és snowboardos, introvertált és extrovertált, pesti és budai.

Coacholunk élőben, skype-on és telefonon, de ez utóbbit már csak akkor, ha a bizalmi szint megengedi, akárhol is laksz, az első pár találkozást, azért ha belefér, oldjuk meg személyesen. Vállalunk egyéni, team és csoportos coaching folyamatokat, soft skill fejlesztést, elviszünk vitorlázni a welovesailing-el (de coach nélkül nem mehetsz oda se:) ), vagy megszervezzük a főzésedet az enspice-al.

business coachHa a honlapon nem találsz elég infót rólunk, van blogunk, megtalálsz minket facebookon, instagramonlinkedinen, spotify-on. Ha épp te vagy az első, aki twitteren is aktív vagy, azonnal jelentkezz és nekilátunk annak is.

Ami még közös bennünk, hogy nem hiszünk a szerencsében és a véletlenben. De a befektetett energia megtérülésében és az élethosszig tartó tanulásban annál inkább.

És abban, hogy lehet egyszerre több tányért pörgetni a fejed felett, csak ügyesen kell fogni a pálcákat.

Ha nemcsak olvasni, hanem hallgatni is szeretnél minket, gyere youtubera.