Mindannyian az International Coach Federation által akkreditált business coach képzésen végeztünk, és mindannyian az Y generáció tagjai vagyunk, innen eredt anno a nevünk, Y az Y-nak, Y2Y.

Külön és együtt is dolgozunk, van kisebb és egyszerűen elképesztő növekedési kilátásokkal rendelkező cégünk a vendéglátó szektorból. Van logisztikai cégünk, ahonnan hármunknak van ügyfele, van olajos SSCnk,van startupunk, akiket Judit fogott kézen, van könyvvizsgáló cégünk, akit Dorka, van FMCG-nk, akit Zsófi. Vagyunk a legnagyobb kiskereskedelmi hálózatoknál, és a gyógyszeripartól az építőiparon át a Big4-ig még szerteszét. Egyéni ügyfeleink között van jogász, orvos, kereskedő, HR-es, szoftverfejlesztő, projektmenedzser, férfi, nő, pesti, vidéki. Tartottunk tréninget 4 főnek és 160-nak, workshopot leadership teamnek és trainee-knek. Dolgozunk magyarul és angolul, de ha nagyon megerőltetjük magunkat, még németül is.

A Y2Y mellett van még négy főállásunk, van köztünk szabadúszó, csoportvezető, lead HR business partner, ügyvezető. Van értékelemző, szervezetfejlesztő, HR-es, tréner, logisztikus, marketinges és egyetemi oktató.

business coach

Van összesen három férjünk, egy feleségünk és egy menyasszonyunk, nevelünk hat gyereket, három kisfiút és három kislányt. Kávéfüggők vagyunk, és imádjuk a jó borokat.

Van köztünk realista és idealista, külkeres és közgázos, jógás, vitorlás és snowboardos, introvertált és extrovertált, pesti és budai.

Dolgoztunk 1-9000 fős cégben, három országban, tartottunk tréninget további tizenegyben.

Coacholunk élőben, skype-on és telefonon, de ez utóbbit már csak akkor, ha a bizalmi szint megengedi, akárhol is laksz, az első pár találkozást, azért ha belefér, oldjuk meg személyesen. Vállalunk egyéni, team és csoportos coaching folyamatokat, soft skill fejlesztést, elviszünk vitorlázni a welovesailing-el (de coach nélkül nem mehetsz oda se:) ), vagy megszervezzük a főzésedet az enspice-al.

Ha a honlapon nem találsz elég infót rólunk, van blogunk, megtalálsz minket facebookon, instagramonlinkedinen. Ha épp te vagy az első, aki twitteren is aktív vagy, azonnal jelentkezz és nekilátunk annak is.

Ami még közös bennünk, hogy nem hiszünk a szerencsében és a véletlenben. De a befektetett energia megtérülésében és az élethosszig tartó tanulásban annál inkább. business coach

 

És abban, hogy lehet egyszerre több tányért pörgetni a fejed felett, csak ügyesen kell fogni a pálcákat.

 

 

Ha nemcsak olvasni, hanem hallgatni is szeretnél minket, gyere youtubera.