A Y2Y business coachok nem meglepő módon Y generációsok. Mindannyian az International Coach Federation által akkreditált business coach képzésen végeztünk.

Külön és együtt is dolgozunk, van kisebb és egyszerűen elképesztő növekedési kilátásokkal rendelkező cégünk a vendéglátó szektorból. Van logisztikai cégünk, ahonnan hármunknak van ügyfele, van olajos SSCnk,van startupunk, akiket Judit fogott kézen, van könyvvizsgáló cégünk, akit Dorka, van FMCG-nk, akit Zsófi. Egyéni ügyfeleink között van jogász, orvos, kereskedő, HR-es, szoftverfejlesztő, projektmenedzser, férfi, nő, pesti, vidéki. Egy közös bennük, mindannyian Y generációsok. Tartottunk tréninget 4 főnek és 160-nak, workshopot leadership teamnek és trainee-knek. Dolgozunk magyarul és angolul, németül is kellene, de úgy már csak sört tudunk kérni a Hüttében.

A Y2Y mellett van még öt főállásunk, van köztünk osztályvezető, szabadúszó, csoportvezető, lead HR business partner, ügyvezető. Van értékelemző, szervezetfejlesztő, HR-es, tréner, szakpszichológus, logisztikus, marketinges és egyetemi oktató.

business coach

Van összesen három férjünk, két feleségünk és egy menyasszonyunk, nevelünk nyolc gyereket, négy kisfiút és négy kislányt. Dávidot leszámítva kávéfüggők vagyunk, és imádjuk a jó borokat.

Van köztünk realista és idealista, külkeres, bölcsész és közgázos, jógás, vitorlás és snowboardos, introvertált és extrovertált, pesti és budai.

Dolgoztunk 1-9000 fős cégben, három országban, tartottunk tréninget további tizenegyben.

Coacholunk élőben, skype-on és telefonon, de ez utóbbit már csak akkor, ha a bizalmi szint megengedi, akárhol is laksz, az első pár találkozást, azért ha belefér, oldjuk meg személyesen.

Ha a honlapon nem találsz elég infót rólunk, van blogunk, megtalálsz minket facebookon, instagramonlinkedinen. Ha épp te vagy az első, aki twitteren is aktív vagy, azonnal jelentkezz és nekilátunk annak is.

Ami még közös bennünk, hogy nem hiszünk a szerencsében és a véletlenben. De a befektetett energia megtérülésében és az élethosszig tartó tanulásban annál inkább. business coach

 

És abban, hogy lehet egyszerre több tányért pörgetni a fejed felett, csak ügyesen kell fogni a pálcákat.