Business coach, közgazdász, munkavállalási tanácsadó, értékelemző, csoportvezető, apa, férj, barát, gyerek. Első diplomámat 2006-ban munkavállalási tanácsadóként szereztem. 2010-ben közgazdászként végeztem üzletviteli menedzsment szakirányon, majd a Coach Akadémia hallgatójaként szereztem business coach akkreditációt. 2018 nyarán Associate Certified Coach lettem.

business coach

2003-ban kezdtem terület-, településfejlesztési projektek kidolgozásával, menedzselésével foglalkozni és a projektek hatékonyságának javítása érdekében 2012-ben sikeresen végeztem el az SAVE International értékelemző képzését. Kis és közepes vállalatokban töltöttem be vezetői pozíciókat (üzletágvezető, ügyvezető), jelenleg ha nem coacholok, akkor egy területfejlesztésre szakosodott tanácsadó cég csoportvezetőjeként dolgozom.

Két fantasztikus fiam van (Áron és Márton) és egy csodálatos feleségem. Van, akinek a legjobb barátja vagyok, a szüleim szemében örökké gyerek.

Coaching üléseimen gyakran megjelenik a „játék”. Játék közben az agyunk nagyobb teljesítményre képes, mint munka közben és ehhez a nagyobb teljesítményhez kevesebb energiát használ fel. Így a siker nem feltétlenül azon múlik, hogy mennyire komolyan dolgozunk, hanem azon, hogy mennyire vesszük komolyan a játékot.

A játéktér kialakítása az én felelősségem. Ezt nem azzal érem el, hogy minden ülésre dobókockákat, színes képeket és sakk-készletet viszek. Vannak ugyan jól működő kreatív coaching eszközök, de még ezeket sem feltétlenül használom. Sőt a „játék” szó sokszor el sem hangzik. A kérdéseimet fogalmazom meg akkor és úgy, hogy azok felkeltsék az ügyfelem kíváncsiságát, alternatív nézőpontokból való szemlélődésre.

Az új nézőpont új megfigyeléseket, új felismeréseket ad és újabb kíváncsiságot szül.

Valahogy így kezdődik a játék…

Ha velem szeretnél dolgozni, találunk rá lehetőséget délelőtt, délután és a kora esti órákban.

 

bhb@y2ycoaching.hu

 

 

y2y business coaching cta