Professzionális business coachot itthon, Y generációsként képtelenség saját zsebből kifizetni, nem véletlen, hogy a legtöbb helyen ez még ma is a felsővezetők kiváltsága.

Ezt felfogtuk, ezért ha nem a céged támogat, hanem egyéni ügyfélként jelentkezel coachingra, neked 26.000 HUF/alkalom áron dolgozunk. 

 

Nálunk egy coaching folyamat tartalmaz:

  • Annyi coaching alkalmat, amennyit szeretnél. Egy coaching alkalom általában 60-90 perc, két hetente szoktunk találkozni, de ha te havit szeretnél, vagy akár hetit, megoldjuk.
  • Rugalmas idő- és helyszínbeosztást. Tartunk coaching ülést kora reggeltől késő éjjeli időpontokig, hétvégén is. Nem fizettetjük ki az ülést, ha előző nap lemondod, mi is Y-ok vagyunk.
  • 0-24 online rendelkezésre állást a folyamat kezdetétől számított 6 hónapig, bármikor keresheted coachodat telefonon, mailben, chaten, akárhogy. Ez kifejezetten nem megszokott egy átlag business coaching esetében, de nem is szeretnénk átlagos coaching szolgáltató lenni.
  • Ha nem tudsz, vagy nem akarsz eljönni, skype-on vagy telefonon is tartunk coachingot.
  • Elégedettségi garanciát: ha nem érted el a folyamatban kitűzött célodat, visszatérítjük a coaching folyamat árát!

Egy standard folyamat általában 6-8 alkalom, de ha kisebb témád van vagy nagyon gyorsan haladsz, akár 3-4 alkalom után késznek is érezheted magad. Az első ülés ingyenes, a gomb lent nem kéri a hitelkártyád számát.